Yhteystiedot

Päivitetty

Uudenmaan Työttömien Yhdistysten Aluejärjestö – UUTTA ry

Uutta ry:n STEA-hanke päättyy 29.2.2020. Yhdistys kokoontuu edelleen HeTyn tiloissa, mutta työhuoneesta on luovuttu. Toiminnanjohtajan tavoittaa puhelimitse ja sähköpostitse. Yhdistyksen kirjepostin voi lähettää Työttömien Keskusjärjestöön.

Sari Siimes, toiminnanjohtaja
S-posti: sari.siimes(at)uutta.org
P. 050 3522 425

Uusi postiosoite 1.1.2020 alkaen:
UUTTA ry
C/O Työttömien Keskusjärjestö ry
Rahakamarinportti 3 A, 3. krs
00240 Helsinki

www.uutta.org

Mika Välipirtti, puheenjohtaja
S-posti: mika.valipirtti(at)gmail.com

Facebook


TULO-OHJE Helsingin Työkanava HeTyyn:

UUTTA ry kokoustaa ja pitää tapahtumia pääsääntöisesti Helsingin Työkanava HeTy ry:n tiloissa Katajanokalla. Paikalle pääsee keskustasta parhaiten raitiovaunulla numero 4, esim. Lasipalatsin edestä Mannerheimintieltä tai kävellen esim. Senaatintorin ja Kauppatorin poikki. Raitiovaunu 5, joka kulkee mm. Rautatieaseman ohi, liikennöi rajattuina aikoina päivästä.

Poistumispysäkki raitiovaunusta on Tove Janssonin puisto, heti Uspenskin katedraalin jälkeen. Pysäkiltä pitää palata vähän matkaa tulosuuntaan ja suunnata kohti rantaa ja maailmanpyörää. Suorakulmainen punatiilirakennus on rantalinjassa maailmanpyörän vieressä. Rappukäytävän sisäänkäynti on rakennuksen maailmanpyörän puoleisessa päädyssä (autotallin sisäänajon takana raitiovaunupysäkiltä tultaessa).

Jos rappukäytävän ovi on lukossa, soita oven oikealta puolelta löytyvää HeTyn ovikelloa (tai HeTyn toimistoon p. 045 874 8467 tai Sarille p. 050 3522 425).