Tietosuoja

UUTTA ry kerää henkilötietoja eri käyttötarkoituksiin: jäsenyhdistysten yhteyshenkilöjen yhteystiedot Jäsenrekisterissä jäsenyyden ylläpitämiseksi, muiden kuin jäsenten ilmoittautumistiedot UUTTA ry:n järjestämiin tilaisuuksiin paperiversiona tai sähköisenä seurantaa ja arviointia varten, uutiskirjeen tilaajien yhteystiedot Mailchimp-palvelussa, työhakijoiden hakemukset omassa sähköpostilaatikossa mahdollisia tulevia työpaikkoja varten.

TIETOSUOJASELOSTE
Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24§

1. Rekisterinpitäjä

Uudenmaan Työttömien Yhdistysten Aluejärjestö – UUTTA ry
Y-tunnus 2819209-1
Katajanokanlaituri 4, (2.krs)
00160 Helsinki
info@uutta.org
www.uutta.org

2. Yhteyshenkilö

Hankekoordinaattori
Sari Siimes
sari.siimes@uutta.org
050 3522 425

3. Rekisterin nimi

Uudenmaan Työttömien Yhdistysten Aluejärjestö UUTTA ry:n jäsenrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään jäsenyyksien hoitamiseen sekä yhdistysasioista tiedottamiseen. Tietoja säilytetään jäsenyyden keston ajan.

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhdistyslain (503/1989) määräämä velvoite ylläpitää jäsenluetteloa sekä jäsenmaksutietojen ja yhteystietojen ylläpito yhdistyksen toimintaa varten.

6. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteröityjä ovat Uudenmaan Työttömien Yhdistysten Aluejärjestö UUTTA ry:n jäsenyhdistysten yhteyshenkilöt sekä sidosryhmien ja verkostoitumistarkoituksessa tallennetut yhteystiedot. Jäsenrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka jäseneksi hyväksytty on itse antanut yhdistyksen käytettäväksi. Jäsenrekisteriin kerätään seuraavat tiedot jäseneksi liittymisen yhteydessä:

Yhdistyksen nimi
Jäsenyhdistysten edustajien etu- ja sukunimi
Postiosoite
Sähköpostiosoite sähköistä tiedotusta varten
Puhelinumero

7. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään suoraan jäseniksi hyväksytyiltä jäseneksi hakemisen yhteydessä tai jäsenmaksun maksamisen yhteydessä. Jäsenillä on mahdollisuus itse päivittää tietonsa ottamalla yhteyttä yhdistyksen edustajaan.

8. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Uudenmaan Työttömien Yhdistysten Aluejärjestö UUTTA ry ei luovuta rekisterin tietoja kolmansille osapuolille. Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tiedot voivat fyysisesti sijaita Uudenmaan Työttömien Yhdistysten Aluejärjestö UUTTA ry:n ulkopuolisten palveluntarjoajien palvelimella.

9. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisteritietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu salasanalla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain hankekoordinaattori, järjestötyöntekijä ja tarvittaessa puheenjohtaja tai muut hallituksen jäsenet esimerkiksi tiedottamista varten.

11. Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti tai esittää henkilökohtaisesti ja osoittaa se rekisteriasioista vastaavalle henkilölle osoitteeseen:

Hankekoordinaattori
Sari Siimes
sari.siimes@uutta.org
050 3522 425

12. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterinpitäjä korjaa ja poistaa rekisterissä olevan tiedon oma-aloitteisesti, kun se on tarkoituksen kannalta tarpeeton. Rekisteröity voi myös itse vaatia tiedon korjaamista tai poistamista, jolloin rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisteristä vastaavaan henkilöön, eli hankekoordinaatoriin.